• Cataracta - între mit și realitate

  Termenul de cataractă provine din grecescul „Katarraktes”și se referă la orice opacitate apărută la nivelul cristalinului, care este în mod normal aproape complet transparent.

  Read more...
 • Sindromul de ochi uscat

  Soluții care te scapă de sindromul de ochi uscat

  Una dintre cele mai frecvente probleme oculare este sindromul de ochi uscat. Acesta poate apărea atât la tineri, din cauza activității îndelungate la calculator, dar frecvența crește tot mai mult din cauza înaintării în vârstă.

  Read more...
Monday, 27 April 2015 06:54

Un ten luminos pentru noul anotimp

Rate this item
(0 votes)

La început de primăvară, orice femeie îşi doreşte să scape de semnele de oboseală acumulate pe chip şi să întâmpine anotimpul reînnoirii cu un ten luminos, reîntinerit şi un tonus ridicat.

Vântul, umezeala şi temperaturile scăzute din timpul iernii provoacă probleme la nivelul feţei. Revitalizarea profundă a tenului se poate realiza cu ajutorul unui tratament laser inovator numit Forever Young BBL.

Dr. Andreea Iftimie
Medic estetician
Manager Clinica Fazzada
Str. I.L. Caragiale nr. 19
Tel: 0371 339 707

Terapie la nivel genomic

Tratamentul Forever Young BBL acţionează la nivel genomic, ceea ce înseamnă că influenţează modul în care se exprimă genele tinereţii. Astfel se restaurează modelul de expresie genetică a pielii, iar aceasta arată din nou tânără! Este cel mai puternic instrument de luptă împotriva îmbătrânirii pielii, singurul care tratează şi previne petele de bătrâneţe sau de soare, pistruii, rosaceele, venectaziile ori hemangioamele. Tratamentul este plăcut, o şedinţă durează aproximativ 30 de minute şi utilizează un tip special de lumină – Broad Band Light (BBL).

Obiceiuri care agresează tenul

Mărturie

Prezentatoarea TV Diana Bart a încercat recent tratamentul Forever Young BBL. Ea a fost foarte mulţumită de rezultatele pe care le-a observat după doar o singură şedinţă, declarând că iubeşte frumuseţea naturală, fără artificii. „Cred că orice femeie e puţin sceptică înainte de a încerca o cremă sau de a începe un tratament care promite să-ţi întinerească tenul, pentru că sunt atâtea tratamente aşa-zise miraculoase, dar care oferă promisiuni în van. La Fazzada am încercat tratamentul Forever Young BBL, ce foloseşte un tip special de lumină ce acţionează la nivelul ADN-ului nostru. Nu mă aşteptam ca după o singură şedinţă să văd vreo diferenţă, însă tenul meu arată mult mai bine, mai luminos şi mai hidratat!”, povesteşte Diana Bart (foto).

For Ever Young este un tratament dovedit clinic că acţionează la nivel genomic, influenţând modul de exprimare a grupului de gene ale tinereţii din genomul uman. Această descoperire a fost făcută în urma unui studiu realizat pe durata a 10 ani, în care unui grup de pacienţi i s-au făcut 30 de astfel de tratamente. După cei 10 ani, absolut toate persoanele arătau în mod evident mult mai tinere decât la începutul seriei de tratamente! Adică după 10 ani arătau mai tineri decât cu 10 ani în urmă!


Read 1208 times

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2014 DoctorulMeu. All Rights Reserved