• Cataracta - între mit și realitate

  Termenul de cataractă provine din grecescul „Katarraktes”și se referă la orice opacitate apărută la nivelul cristalinului, care este în mod normal aproape complet transparent.

  Read more...
 • Sindromul de ochi uscat

  Soluții care te scapă de sindromul de ochi uscat

  Una dintre cele mai frecvente probleme oculare este sindromul de ochi uscat. Acesta poate apărea atât la tineri, din cauza activității îndelungate la calculator, dar frecvența crește tot mai mult din cauza înaintării în vârstă.

  Read more...
Friday, 03 July 2015 10:52

Durerile articulare nu iau vacanță

Rate this item
(0 votes)

Rigiditate, inflamații, durere… Odată instalate, problemele articulare ne supără pe tot parcursul anului. Chiar dacă par să se amelioreze în sezonul cald, durerile articulare continuă să apară din când în când, amintind că reumatismul este o boală care nu se vindecă, însă poate fi ținută sub control.

Soluții pentru îndepărtarea durerilor articulare există, iar cel mai bine ar fi să mizăm pe efectul substanțelor naturale, fără medicamente antiinflamatorii și fără efecte secundare! Să aflăm cum pot fi protejate articulațiile cu ajutorul unei noi generații de ingrediente naturale: uleiul marin bionovex și acidul hialuronic.

Tratamentul trebuie să înceapă din vreme

După vârsta de 40 de ani, toate persoanele ar trebui să devină conștiente de problemele ce pot surveni la nivel articular și să adopte măsuri de prevenție:
-    alimentație echilibrată,
-    activitate fizică adaptată vârstei și capacității individuale de efort,
-    combaterea obezității, întrucât fiecare kilogram în plus suprasolicită articulațiile, ducând în timp la deteriorarea lor,
-    administrarea unor suplimente alimentare cu efect de prevenire a apariției durerilor, degradării articulațiilor și pierderii funcțiilor,
-    utilizarea unor preparate topice care calmează disconfortul.
Medicii spun că protejarea articulațiilor ar trebui să fie „la fel de naturală ca periatul dinților”. Așadar, doar un tratament precoce și corect poate limita procesul distructiv din articulații.

Ingrediente pentru sănătatea articulațiilor

Există două ingrediente naturale care împreună reușesc să mențină sănătatea articulațiilor:
1.    Acidul hialuronic – reface și menține flexibilitatea articulațiilor. Acidul hialuronic se găsește în mod natural în articulații, fiind componentul-cheie al lichidului sinovial și cartilajului, însă, odată cu înaintarea în vârstă, cantitatea acestuia scade semnificativ. De aceea, suplimentarea aportului de acid hialuronic oferă protecție împotriva procesului degenerativ al articulațiilor.
2.    Uleiul marin natural – calmează disconfortul la nivelul articulațiilor. Uleiul marin pur Bionovex obținut din midie cu margini verzi (Perna canaliculus) conține acid eicosatetraenoic (ETA), un acid Omega-3 cu proprietăți antiinflamatorii naturale. Așa se explică eficiența acestui ingredient natural în combaterea inflamației și a durerii.

 

 

 

Read 1266 times Last modified on Wednesday, 25 November 2015 11:07

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2014 DoctorulMeu. All Rights Reserved