Monday, 26 August 2013 08:47

Medicina Reglării Fiziologice

Rate this item
(0 votes)

O nouă metodă de tratament a problemelor ginecologice este Medicina Reglării Fiziologice, o combinație eficientă între medicina occidentală și cea alternativă. Doctorul George Vasilescu, medic primar ginecolog – specialist infertilitate de cuplu în cadrul Clinicii Ginestetica, recomandă alegerea acestui tip de tratament datorită eficienței sale și, nu în ultimul rând, datorită lipsei oricăror efecte secundare.

Medicina Reglării Fiziologice poate rezolva o întreagă serie de patologii feminine, printre care enumerăm menstruațiile prelungite și cele dureroase, sindromul premenstrual și intermenstrual, hipofertilitatea sau chiar infertilitatea, dezechilibrele hormonale etc. Pe lângă aceste beneficii, metoda își aduce în același timp un aport important și în regenerarea organismului feminin prin terapii de detoxifiere și regenerare celulară.

Tratamente ginecologice moderne

Contrar a ceea ce ne place să credem, lipsa simptomelor unei eventuale boli grave nu este un motiv pentru a amâna vizita la medic. Afecțiunile ginecologice, de exemplu, afectează oricare femeie cel puțin o dată în viață și, oricât de banale ar părea la prima vedere, ele pot duce la apariția unor complicații serioase, chiar infertilitate, atunci când sunt lăsate netratate. Medicina Reglării Fiziologice, creație a secolului XXI, este folosită cu succes acum în tratarea acestor afecțiuni, prin îmbinarea cu succes a medicinei occidentale și a celei alternative, cu scopul de a readuce organismul bolnav la funcționarea de dinainte de boală.

Responsabile de buna funcționare a organismului uman sunt sistemul imunitar, sistemul endocrin, sistemul nervos, sistemul de asimilație și de excreție, care interrelaționează pentru buna desfășurare a reacțiilor biologice normale și menținerea vieții și a sănătății. Cercetările specialiștilor au demonstrat că cea mai mică deviere de la această stare normală a fiziologiei umane poate duce, de cele mai multe ori, la instalarea unei boli, care poate afecta orice funcție a organismului.

„De cele mai multe ori, aceste mici abateri de la normal nu pot fi identificate nici prin teste de sânge și nici prin alte tehnologii de investigație. Se întâmplă deseori să ne aflăm în fața unui pacient cu analize perfect normale, cu toate investigațiile în limite fiziologice, dar totuși cu o anumită suferință. În cazul patologiilor ginecologice, specialiștii Medicinii Reglării Fiziologice au detectat variații mici ale titrului hormonilor precum și ale nivelului factorilor imunitari în apariția maladiilor feminine, deviații care pot fi reglate acum prin adoptarea unei terapii specifice, în funcție de diagnostic”, a declarat dr. George Vasilescu, medic primar ginecolog – specialist infertilitate de cuplu în cadrul Clinicii Ginestetica.

Indicații

Medicina Reglării Fiziologice poate rezolva o întreagă serie de patologii feminine, printre care pot fi enumerate menstruațiile prelungite și cele dureroase, sindromul premenstrual și intermenstrual, hipofertilitatea sau chiar infertilitatea, sindromul ovarelor micropolichistice, manifestările de dezechilibru în premenopauză și simptomatologia menopauzei.

De asemenea, au răspuns favorabil la terapiile medicinii reglării fiziologice și următoarele afecțiuni: bolile inflamatorii pelvine (terapie complementară), dezechilibrele hormonale, disfuncțiile sexuale, premenopauza și menopauza (unde reglarea fiziologică este „cheia” tratamentului), afecțiunile neoplazice (tratament complementar pentru refacerea echilibrului imunitar), precum și alte patologii, tratamentul fiind personalizat.

În afară de aceste patologii, Medicina Reglării Fiziologice își aduce un aport important în regenerarea organismului feminin prin terapii de detoxifiere și regenerare celulară și, nu în ultimul rând, trebuie de subliniat aportul deosebit al acestui tip de tratament în rezolvarea inestetismelor corporale și faciale. Homeomezoterapia (mezoterapia cu produse homeopate) poate îmbunătăți calitatea pielii feței, gâtului și mâinilor, dar poate și îndepărta adipozități localizate.

Produsele folosite

Produsele utilizate în cadrul Medicinii Reglării Fiziologice reprezintă o combinație de principii și remedii homeopate, vitamine, minerale și microelemente necesare bunei funcționări a organismului. De asemenea, hormonii naturali în doze homeopate sunt utilizați cu succes pentru substituții hormonale fără efecte adverse, lipsa acestor efecte secundare fiind una din caracteristicile acestui tip de tratament.

Read 2474 times Last modified on Monday, 26 August 2013 11:44
More in this category: Ce este dismenoreea »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

 • Cataracta - între mit și realitate

  Termenul de cataractă provine din grecescul „Katarraktes”și se referă la orice opacitate apărută la nivelul cristalinului, care este în mod normal aproape complet transparent.

  Read more...
 • Sindromul de ochi uscat

  Soluții care te scapă de sindromul de ochi uscat

  Una dintre cele mai frecvente probleme oculare este sindromul de ochi uscat. Acesta poate apărea atât la tineri, din cauza activității îndelungate la calculator, dar frecvența crește tot mai mult din cauza înaintării în vârstă.

  Read more...