• Cataracta - între mit și realitate

  Termenul de cataractă provine din grecescul „Katarraktes”și se referă la orice opacitate apărută la nivelul cristalinului, care este în mod normal aproape complet transparent.

  Read more...
 • Sindromul de ochi uscat

  Soluții care te scapă de sindromul de ochi uscat

  Una dintre cele mai frecvente probleme oculare este sindromul de ochi uscat. Acesta poate apărea atât la tineri, din cauza activității îndelungate la calculator, dar frecvența crește tot mai mult din cauza înaintării în vârstă.

  Read more...
Wednesday, 20 June 2012 08:19

Bolile oftalmologice la romani

Rate this item
(0 votes)

oftalmoViciile de refractie si sindromul de ochi uscat la tineri, glaucomul si retinopatia diabetica la adulti si degenerescenta maculara la varstnici se afla in topul bolilor oftalmologice de care sufera cei mai multi romani, a aratat medicul oftalmolog Monica Mihaltan.

 

„Oamenii au din ce in ce mai multe probleme cu ochii”, a subliniat ea cu prilejul lansarii portalului informativ privind sanatatea ochilor in Romania – www.ochi-sanatosi.ro. Siteul, creat de Queisser Pharma, ofera posibilitatea efectuarii unor teste de vedere online, sfaturi practice privind protejarea vederii si cautarea celui mai apropiat cabinet oftalmologic, aici fiind inscrise 80 de cabinete din toata tara.

docmeufrunza

Read 3412 times Last modified on Wednesday, 20 June 2012 08:24

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2014 DoctorulMeu. All Rights Reserved