Rate this item
(0 votes)

Orice iubire care ne-o dorim sa se manifeste in viata noastra este alimentata mult de iubirea de sine.

Ce este insa iubirea de sine? Un text motivational iti va spune: "Crezi in tine, esti fantastic, Nu-ti fa griji, oamenii te plac asa cum esti!"

Insa iubirea de sine este un lucru mult mai sacru si mai misterios.Este o stralucire interioara, o atmosfera de caldura care incepe treptat sa te inunde pe masura ce inveti sa-ti spui DA tie insuti asa cum esti, chiar in acest moment.

Rate this item
(0 votes)

Anxietatea este o emoție complexă, care îi creează individului o stare de incertitudine. În doze moderate, are rol adaptativ, fiind o forță motivațională importantă în dezvoltarea relațiilor și acțiunilor umane.

Rate this item
(0 votes)

Cum poate fi utilizată în psihoterapie? 

Începând cu anul 1986, când Jaron Lamier a folosit pentru prima oară termenul, Realitatea Virtuală (RV) a descris o colecție de dispozitive tehnologice: un computer capabil de o vizualizare interactivă tridimensională, un dispozitiv care se pune pe cap și eventual mănuși senzoriale echipate cu un aparat de urmărire a mișcărilor oculare (eye tracker).

Page 1 of 26
 • Cataracta - între mit și realitate

  Termenul de cataractă provine din grecescul „Katarraktes”și se referă la orice opacitate apărută la nivelul cristalinului, care este în mod normal aproape complet transparent.

  Read more...
 • Sindromul de ochi uscat

  Soluții care te scapă de sindromul de ochi uscat

  Una dintre cele mai frecvente probleme oculare este sindromul de ochi uscat. Acesta poate apărea atât la tineri, din cauza activității îndelungate la calculator, dar frecvența crește tot mai mult din cauza înaintării în vârstă.

  Read more...